onsdag, mars 15, 2006

Köksnoja

Den här köksrenoveringen ser ut att bli mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig, men jag har ändå bestämt mig för att genomföra den...eller?

Lika bra när jag bor dubbelt i april och billigare lär det inte bli om jag väntar. Jag kanske behöver fler argument för. Anyone?

Varför har jag aldrig lärt mig att sätta upp kakel och lägga golv? Det kunde jag väl räknat ut att jag skulle behöva en dag.

7 kommentarer:

Prinsessmamman sa...

Köket är husets hjärta! Jag tillbringar största hemmatiden i köket och det är en fröjd att ha det snyggt och praktiskt omkring sig. Såklart du ska satsa! Det har du igen den dagen du säljer vidare. Du kommer ångra dig om du inte gör det!

Anonym sa...

Renoverade mitt för drygt ett år sen. Visst blev det "mycke" dyrare än vad som var räknat med,,, men vilket drömkök jag har!

Morgondimma sa...

På´t bara Baba, lyssna på kvinnorna här över som vet vad dom talar om!

Baba sa...

Jag har nojat hela dagen och trots alla era goda argument så lutar jag (just nu, ikväll) åt att vänta och bo in mig lite mer först och även känna på hur ekonomin blir från och med nästa månad. men jag kommer att ändra mig igen.

Prinsessmamman sa...

Bor du in dig blir du snart hemmablind och det är mycket bökigare att renovera när man bor mitt i alltihop... satsa för katten!!

Anonym sa...

Det är ju det man har karlar till - att renovera kök och dylikt! :) Du tror inte att du skulle kunna bjuda hem din pendeltågsflirt på en fika och lite golvläggande?

Baba sa...

Å, Louise, om det vore så enkelt. Gud, vad jag har nojat fram och tillbaka. Idag känner jag att det lutar åt att ta era råd. Det skulle vara så skönt med ett sprillans kök!