Eftersom jag inte kan eller vill sluta helt, letar jag alltid efter mindre dåliga alternativ. Min favorit i den mjuka klassen är ICA:s Rågbröd solros. Jag hittar ingen bra länk, men det är små paket om 500g, som brukar ligga lite undanskymt ihop med pumpernickel och andra bröd med lång hållbarhet. Det är osötat och smakar mustigt och gott.
I den hårda klassen har jag inte knaprat mig igenom lika många alternativ, men jag har hittat en fiberrik och smakrik favorit utan tillsatt socker. Det är Ryvitas Sesame Rye. Fantastiskt gott till ägget och kaffet en solig söndagmorgon. En länk från United Kingdom kommer HÄR.
5 kommentarer:
Ryvita är enda knäcker som finns här...
Knäcket!!! Jä*a autokorrekt...
Grattis då, eftersom det knäcker ;)
Hej moster Baba, jag kan tipsa dig om att valnötter sänker GI-värdet i bröd och att Fabrique har det bästa valnötsbrödet i stan. Oumbärligt!
Hälsningar Moster Anna
Å, tar tacksamt emot tips :)
Skicka en kommentar